Ranomi Kromowidjojo

Zwemster Ranomi Kromowidjojo is inmiddels in de herfst van haar loopbaan aanbeland maar de 31-jarige is beter dan ooit. Eline van Suchtelen 21 december 2021 1957.


Ranomi Kromowidjojo Photostream Female Athletes Muscular Women Body Building Women

Ranomi Kromowidjojo moet wereldtitel op 50 meter vrij aan Sarah Sjöström laten Op de slotdag van de WK kortebaan in Abu Dhabi lukte het Ranomi Kromowidjojo niet om haar wereldtitel op de 50 meter vrij te prolongeren.

. Kira Toussaint rugslag Kim Busch schoolslag Maaike de Waard vlinderslag en Ranomi Kromowidjojo vrije slag kwamen vrijdag tot 14403 minuten. Na goud in 2014 en zilver in 2016 en 2018 was het nu brons. Tijdens het WK korte baan in Abu Dhabi zwom de Sauwerdse sneller dan ooit.

Ze greep het goud op de vijftig meter vlinderslag in de tweede tijd die ooit op de afstand gezwommen is. Op de afsluitende estafette 4 x 100 meter wisselslag was Nederland in beide finales. De halve finales vormden voor Busch die met 2443 de op een na langzaamste tijd neerzette het eindstation maar.

811k Followers 544 Following 1728 Posts - See Instagram photos and videos from ranomikromo. Ranomi Kromowidjojo breidde haar imposante medailleverzameling uit met zilver op de 50 meter vrije slag en haar aandeel in het estafettecollectief van de dames op de 4 x 50 meter vrije slag. Ranomi Kromowidjojo en Kim Busch kwamen in actie op de 50 meter vrije slag.


Ranomi Kromowidjojo By Paul Meijering Olympic Paint Olympic Swimmers Painting


Ranomi Kromowidjojo Photostream Swimming World Sports Women Women


Ranomi Kromowidjojo


Ranomi Kromowidjojo Photostream Swimming Women Swimming Swimming World

Komentar

Postingan populer dari blog ini